Promese in de Online Retailer

Af en toe laten we van ons horen, zo ook in de media. Voor het November nummer van de OnlineRetailer Magazine Nederland hebben wij een redactioneel stuk geschreven.

Want, wat maakt van Promese Logistics de omnichannel fulfilment provider van Nederland? En waarin zijn wij uniek binnen de logistieke branche? Dat zijn een aantal mooie vragen om dieper op in te gaan!

In het artikel laten we onze groei zien, van een bijna 35 jaar geleden, opgericht Europees distributiekanaal voor producten van bedrijven zoals Warner Home en Universal Pictures, naar een E-fulfilment gespecialiseerd fulfilment provider in zowel Business to Business als in het Business to Consumer marktsegment.

Vooruitstrevend in IT

Dit was voor ons een mooie stap met daarin vooruitstrevende IT oplossingen op maat, want ‘Logistics is IT’.

Niet alleen nemen wij de zorg van de logistiek weg bij onze klant maar indien gewenst nemen we ook allerlei e-services uit handen, zodat onze klant zich volledig kan focussen op haar productontwikkeling, sales en branding. Denk aan onze groeiende webshop fotografie studio en de webshop customer service afdeling, waar ook steeds meer interesse voor is.

Verdere groei en optimalisatie in 2020

Na de verhuizing in 2017 naar ons huidige distributiecentrum op het Flight Forum in Eindhoven hebben we al snel onze vloeroppervlakte vergroot met 7.000m2. De volgende vloer uitbreiding van 6.000m2 staat alweer voor de deur, om zo een verdere groei in 2020 te kunnen borgen. Ook staan de nodige mechanisaties op inpakgebied gepland, worden pickprocessen onder de loep genomen, testen met RFID, kartonshredders

Onze focus ligt niet om de grootste binnen 1 segment te worden, maar om de meest vooruitstrevende en daarmee ook een professionele partij te zijn voor die klanten die weten waar ze voor gaan en hoe ze daar voor willen gaan. Een eigen identiteit en doelgroep en daar vol voor gaan. Het verzorgen van de gehele omnichannel logistiek voor een merk of retailketen vanuit 1 voorraad.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *