Business case 2 Promese logistics Eindhoven

Omnichannel (webshop, wholesale & retail)

Een grote fashion groep laat al haar logistiek door Promese verzorgen, zowel nationaal als internationaal. Wholesale klanten, eigen winkels en webshoporders. Alles volcontinu en alle stromen door elkaar.

Doordat wij gespecialiseerd zijn in OmniChannel logistiek, zijn wij in staat om al deze verschillende processen naast elkaar te draaien. Elke order heeft een orderprofiel en op basis daarvan maakt ons ingenieuze logistieke systeem de keuze voor het specifiek te doorlopen proces. Elke orderstroom kent zijn eigen proces en op elk proces staan toegewezen teams. Dit betekent dat alle processen dan ook tegelijkertijd draaien en dat is natuurlijk logisch in de hedendaagse snelheid waarin u uw klanten wilt bedienen.

U verkoopt waar u ook wilt en wij zorgen dat u uw afspraak voor wat betreft de bezorging van de orders netjes nakomt. Dagelijks grote volumes, maar ook orders met 1 artikel en 1 stuk daarvan en dat tot s ‘avonds laat. En dat alles vanuit 1 voorraadlocatie.

Dit laat zien dat Promese niet enkel ontzorgt, maar ook extra omzetmogelijkheden kan faciliteren. Promese kan namelijk vanuit één centrale voorraad werken, dus elk product is direct beschikbaar voor de consument en uw zakelijke klant. Dat betekent ook dat de consument alle artikelen tot haar beschikking heeft op uw webshop en dat resulteert dan weer in een hogere slagingskans (en dus hoge conversie).

Uw voorraad die via elk kanaal verkocht kan worden, dit noemen we dan ook OmniChannel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *