Business Case 3 Promese Logistics Eindhoven

Begeleiding bij realisatie webshop, fulfilment B2B & B2C, e-commerce ondersteuning en customer service

Consumenten kiezen veelvuldig voor online winkelen of online oriënteren en met name retailers moeten daar goed op inspelen. Een klant van Promese in de Fashion branche wilde hier professioneel op inspelen en heeft de afweging gemaakt om te outsourcen of het zelf te doen.

Gezien de snel veranderende markt, de specifiek benodigde kennis en het feit dat zij bezig willen zijn met het product en hun klant, is er bewust gekozen voor het uitbesteden van de e-business activiteiten. Zij hebben, na een rondgang in de markt, de vraag bij Promese neergelegd om de online shop die zij wilden te ontwikkelen en volledig te verzorgen.

Het projectteam van Promese heeft, samen met het e-commerce team en een vaste partner, een geheel nieuwe webshop ontwikkeld voor deze klant. De bouw is met één van onze vaste en gerenommeerde partners uitgevoerd. Alle hedendaagse functionaliteiten zijn hierin opgenomen en is er rekening gehouden met eventuele wensen en look & feel van de klant.

Een nauwe samenwerking en heldere communicatie zijn in deze fase zeker van belang. Het e-commerce team verzorgt sinds de live gang ook alle commerce taken, zijnde onder andere Online marketing, DTP, webshop fotografie, content creatie en ook de consument wordt te woord gestaan door medewerkers van Promese.

De consument weet natuurlijk niet beter dan dat ze onze klant aan de telefoon hebben. Gespecialiseerde en getrainde medewerkers van Promese staan de klanten te woord alsof ze werkzaam zijn bij onze klant.

Voor live gang van de shop, zijn ze van alle productkennis voorzien en is het servicegevoel van onze klant eigen gemaakt. De consument heeft dan ook direct het idee met de vakkundige medewerkers van onze klant te maken te hebben.

Dit, naast de volledige logistieke afwikkeling van uitgaande en inkomende retourstromen, maakt dat we de gehele webshop runnen voor onze klant en hier dus volledig ontzorgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *